Home » boeken
 

 

Alvast een stukje lezen? Klik op de PDF-file hiernaast
Boek bestellen? Klik hier.

Een wreed voorjaar voorproefje
PDF – 150.9 KB 68 downloads

Een psychologische thriller met een verbazingwekkend plot –
Boekenbijlage.nl


Aquamarijn is een thriller die op ijzige wijze weet te boeien, niet door moord en doodslag maar door een onthutsend psychologisch steekspel. Het verhaal sleurt de lezer mee in een drama vol haat, jaloezie en afgunst.

De negenendertigjarige Silke heeft het op het eerste oog goed voor elkaar. Ze is getrouwd, heeft een puberzoon en woont in een nette buurt, met leuke buren. Maar het is allemaal schone schijn. Silke voert een innerlijke strijd met haar beladen verleden en er is een eerste kind, waar niemand iets van afweet. Als ze via haar werk voor een lifestyle glossy de aantrekkelijke Paul van Zanten ontmoet, stort ze zich in een hartstochtelijke affaire. Tegelijkertijd volgen onverklaarbare, bedreigende voorvallen elkaar in rap tempo op. Wie is toch die onbekende, die haar steeds dichter nadert?

Lilian Schneider (1965) publiceerde tot nu toe tal van losse verhalen in bundels en tijdschriften. Ze is onder meer een van de dames achter Elle van Bohemen. Dat Aquamarijn zich voor een groot deel afspeelt in de stad Groningen is geen toeval. De geboren en getogen Groningse woont na een aantal omzwervingen zelf inmiddels weer in haar geliefde provincie. Aquamarijn is haar debuut.

literaire thriller; ISBN 97890 5452 2911; 164 pagina's; € 14,95
omslag Myrthe Heuzininkveld; Uitgeverij Passage, Groningen 2014


Klik op het boek om Aquamarijn  te bestellen